ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Ny hemsida, webshop & partnerportal!


Vi har gjort en rejäl översyn av vårt profilmaterial och vår hemsida. Den nya hem- sidan har förutom en rejäl ansiktslyftning också fått flera nya funktioner. Vi hoppas att den ska inspirera till nya tekniska lösningar och underlätta Din vardag. Vi har fokuserat på att göra det lätt att hitta rätt produkt och information. Bland annat genom en lättnavigerad meny, relevanta förslag på tillbehör och snygga bilder. Givetvis fungerar den lika bra i din telefon eller surfplatta som på din dator.

Vi har utökat vårt sortiment rejält! Vi har fem nya leverantörer och fler än 300 nya produkter att upptäcka. Bland annat Neets helt nya touchpanel, signalhantering med HDR-stöd från Atlona och installationsmaterial från TechFlex och TRU.

I första kommande uppdateringar av sidan kommer ytterligare funktionalitet att läggas till. Bland annat lagersaldon i realtid, spåring av paket, RMA-hantering och behörighetsnivåer. Har ni önskemål om andra funktioner så är alla förslag till förbättring välkomna! Gillar Du vad Du ser? Eller var det bättre förr? Berätta gärna vad Du tycker! Skriv en rad eller två och skicka till feedback@audiovision.se