ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Bättre kontroll för bättre möten!

Vi presenterar stolt Neets Control UniForm, ett riktigt smart styrsystem! Produkten kommer in på vårt lager i början av februari. Håll gärna utkik på våra sociala medier där vi uppdaterar om lagerstatusen.



Oändligt anpassningsbar

Uppdatera ditt mötesrum med det senaste styrsystemet från Neets. Med denna knappsats kan du ansluta och styra all utrustning och alla enheter i ett rum från en plats, vilket eliminerar behovet av en annan fjärrkontroll. Neets har utvecklat detta styrsystem att vara flexibelt och kompatibelt mot alla typer av enheter, oavsett märke och teknik. Du får kontroll över varje aspekt av rummet – från bild & ljud till ljus och mörkläggning. 

E-papper teknik

Neets Control UniForm har en stor och synlig display som använder sig av e-papper teknik för att skapa digitala etiketter för varje knapp. Den digitala etiketten är lätt att anpassa – även efter montering! Nu slipper ni allt krångel med graverade knappar eller etiketter som måste skrivas ut och klippas till. För att få ett konsekvent och igenkännbart system går det att återspegla en och samma digital etikett till alla andra knappsatser som är installerade i byggnaden.

Ett värdefullt komplement till alla rum

Styrsystemet har en design som är anpassad för svenska standardmått, vilket gör installationen snabb, enkel och flexibel. Den stilrena designen gör att styrsystemet kan ha en framträdande plats i ditt mötesrum och tar bort allt överflöd av kablar och fjärrkontroller.

Fem fördelar med Neets Control UniForm

  1. Förenklar ditt sätt att styra utrustningen i ditt mötesrum
  2. En fjärrkontroll för alla dina enheter – som inte försvinner eller går på batteri
  3. Samma användargränssnitt kan ställas in på flera knappsatser för enklare användning
  4. Stora och tåliga knappar med LED-lampor för en förbättrad tillgänglighet och användarupplevelse
  5. Designad för väggmontage – synlig och lätt att hitta

Läs mer om produkten här.