ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Tips för smartare mötenDet ska vara enkelt att mötas. Det är ett av ledorden som vi på Audiovision arbetar för. Möteskulturen är i förändring, och har varit det i flera år. Det kräver även att företag hänger med i utvecklingen. I och med bärbara datorer, smartphones och surfplattor har vi och arbetet flyttat från skrivbordet till andra platser. Vi förväntas inte längre vara på kontoret hela arbetsdagarna och där med har även möjligheten att mötas förändrats.

5 tips för att mötas


1.     Huddle Room


De mindre kontorsutrymmen har flera fördelar och inte enbart på de stora besparingar på driftkostnader utan kan dessutom utrustas med verktyg som är enkla att använda och som ofta kostar mindre.

2.     Minska uppstartningstiden


Vem har inte startat ett möte några minuter senare för att tekniken strular? Att det är svårt att starta igång en presentation? Vi har flera produkter på Audiovision som motverkar det här. Mersive Solstice är en av de enkla lösningarna som är otroligt enkelt att ansluta sig till och där fler kan ansluta sig under mötets gång. Att få upp ett papper på skärmen är lika enkelt, om inte enklare, som att lägga fram pappret på bordet.

3.     Öka teamsamarbete


Att skapa en kultur där samarbete och inflytande är nyckeln kan leda till utveckling, problemlösning och att se nya perspektiv. För att uppnå det här måste det vara enkelt för deltagarna att delta. Mötesrummen och dess teknik ska vara enkla och anpassningsbara. Se till att ni som företag har ett rum som är anpassat till er och era kollegor.

4.     Ha smartare möten 


Vi lägger alldeles för lång tid på onödiga möten. Det kan göra medarbetarna stressade, uppleva en trötthet kring möten och ofokuserade på ämnet. Med hjälp av god teknik kan ni minska tiden på möten. Genom att bland annat enkelt kunna ansluta sig till skärmarna, dela innehåll och ha deltagarna aktiva i hela mötet och dess process. Plötsligt kan ni ha möten på 15-30 minuter istället för en timma.

5.     Möjligt att ansluta utanför kontoret


Slutligen, är vi är inte längre på kontoret på samma sätt idag. Många företag har även medarbetare på olika delar i Sverige och i världen. För att minska kostnader att träffas är det idag nödvändigt att ha smarta mötesrum där en kan dela skärmar över internet och dessutom se och höras som om en vore i rummet.


Vi på Audiovision har produkterna och kunskapen för att det ska bli enklare för er och ert företag att mötas. Vi kan hjälpa er med att hitta de rätta produkterna för ert behov. För det ska vara enkelt att mötas. Behöver ni hjälp med att finna återförsäljare i er närhet kan ni kontakta oss.Produkter som nämns

Solstice Pod Unlimited Enterprise

Mersive Solstice gör mötes- och utbildningslokaler enklare att använda och förbättrar och effektiviserar samarbeten! Anslut trådlöst från macOS (mac), iOS (iPhone/iPad), Windows (PC), Android. Helt utan krav på mjukvaruinstallation eller dongles. Solstice stödjer Apple AirPlay, Miracast samt Google Cast. Dessutom är Solstice den säkraste plattformen på marknaden och finns installerade hos många av världens ledande universitet och företag. Solstice har en lång rad andra unika funktioner som finns beskrivna i detalj nedan, bland annat digital signage, kalenderintegration, 4K-streaming och YouTube-stöd.