ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision presenterar Phoenix Audio Technologies

Phoenix Audio Technologies är vårt nyaste tillskott hos oss på Audiovision. Från södra Kalifornien strävar de efter att erbjuda kvalitativa och innovativa produkter som mikrofoner, högtalartelefon med mera som förbättrar prestandan hos befintliga konferensenheter. 

Högkvalitativt ljud bör vara både enkelt att installera och att använda. Deras vision är att du inte ska behöva vara en AV- eller IT-expert för att förstå hur du ska integrera och använda deras produkter. Bra ljudlösningar ska vara komplicerade på insidan med flexibla och enkla på utsidan. Phoenix Audio Technologies fokuserar enbart på att tillhandahålla ljudenheter som antingen kan användas ensamma eller för att komplettera andra befintliga videolösningar.

Kampanjpris på The Condor


Under den här veckan har vi kampanjpris på deras arraymikrofon Condor. Erbjudandet gäller hela vecka 35 fram till söndag den 1 september 2019. Det är en arraymikrofon med inbyggd DSP. Den är designad för att ge en problemfri ljudupptagning i allt från små Huddle Room till större styrelserum eller öppna ytor. Condor är kompatibel med alla typer av ljudanläggningar, högtalare och soundbars och är en utmärkt mikrofon för Soft Codec så som Microsoft Teams, Skype for Business, Webex, Zoom med flera.

- Dynamisk strålupptagning som anpassar sig till rummets storlek och personernas placering
- Brusreducering som tar bort oönskat ljud från fläktar med mera
- AGC som automatiskt anpassar ljudet till en jämn nivå
- AEC som eliminerar allt eko och rundgång
- Strömförsörjas via Ethernet eller USB utan extern nätdel
- Levereras med bords- och väggfästen


 

Se hur den fungerar


Se när Fredrik hos oss på Audiovision packar upp Condor och visar hur den ser ut och hur enkel den är att koppla ihop med exempelvis en soundbar från Neets. Vi testar även att ringa upp supportkollegan, Kim, genom Microsoft Teams samt går igenom olika ljudtester.