ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision presenterar Univox

Audiovision välkomnar nu Univox till sitt sortiment. Univox grundades av Bo Edin och är ett svenskt varumärke som är världsledande inom högkvalitativa hörselprodukter såsom hörslinge-, IR- och FM-system. Univox finns i dag representerat i ett 40-tal länder.


Det var 1969 som Univox lanserade världens första slingförstärkare och har sedan dess bibehållit samt stärkt deras position som en världsledande aktör inom hörselprodukter. Deras slingförstärkare har en god kombination av hög spänning, hög ström och robust mekanik som gör den unik och svår att hitta en motsvarande någon annanstans. De tillverkar över 10 000 stycken slingförstärkare årligen och nu kan du även köpa de från oss på Audiovision. 


Utvalda produkter från Univox 


PLS-X1 Slingförstärkare

Marknadens mest effektivaste slingförstärkare för professionellt bruk. Den passar till mindre utrymmen som konferens-, klass- och TV-rum. PLS-X-serien från Univox använder en elektronisk transformator med hela 90 procent effektivitet. Energispillet i en konventionell transformator är jämförelsevis nio gånger högre. Tack vare användningen av mindre koppar och andra metaller har både vikten och miljöpåverkan reducerats avsevärt. Läs mer om Univox slingförstärkare!


Listener Slingmottagare och testinstrument

En produkt som bör finnas i varje lokal där det finns en hörslinga. Listener har dubbla funktioner och kan dels användas som ett kontrollinstument och dels som en slingmottagare. Läs mer här!


Supertunn kopparfoliekabel med plastisolering

Den här kopparfoliekabeln är specialiserad för installation av hörslingor och möjliggör installation direkt under till exempel en plast- eller textilmatta. Den passar alla typer av slinginstallationer men är speciellt lämplig för användningen av befintliga lokaler och vid installation av SLS-system. Läs mer här!