ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
God jul och gott nytt år!

2019 är snart slut och det är dags att starta igång ännu ett spännande och engagerande år. Men innan vi börjar med det nya året, och årtiondet, vill vi passa på att titta i backspegeln. Under 2019 har vi på Audiovision varit med om:

  • En lyckad ISE-mässa med fantastiska nya produkter som fick gjorde oss och våra kunder nyfikna. Bland annat Atlonas videovägg och Neets nya Control UniForm.
  • En Follow Up Tour med Atlona drygt en månad efter ISE där vi besökte Göteborg, Lund och Stockholm. Vi kommer köra på en likande tour, fast med fler varumärken under 2020. Mer om det framöver!
  • Kom ett nytt tillskott i Audiovision. Vår marknadsassistent Karin Brorson som ni lär känna genom inlägg på sociala medier, nyhetsbrev och mycket mer.
  • Fyra stycken kurser inom Neets och lika många är planerade för 2020. Datum och registrering kommer komma i januari. Missa inte det!
  • Vi välkomnade också ett flertal nya leverantörer och varumärken.


Sammanfattningsvis var 2019 ett väldigt bra år med flera möten tillsammans med er i både form av events och kurser. Vi hoppas och tror att 2020 kommer bli ett minst lika bra år.

Sist, men inte minst vill vi passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!