ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision förstärker säljteamet med Jonas Örn

Vi hälsar Jonas Örn välkommen till oss på Audiovision. Jonas har varit i AV-branschen länge och är säkert ett välkänt ansikte för många. Jonas besitter stor teknisk kunskap och är erfaren inom bland annat systemdesign, behovsanalyser, upphandling och försäljning.   

– Det känns fantastiskt kul att få välkomna Jonas till oss på Audiovision. Vi befinner oss i ett expansivt skede och Jonas kommer att vara en viktig del av vår tillväxtresa. Jonas kommer att ge oss ökad närvaro hos våra kunder och befästa vår position som en av landets ledande AV-distributörer, säger Marcus Persson, VD på Audiovision AB.

I sin roll som teknisk säljare kommer Jonas med sin långa erfarenhet och ackumulerade kompetens fokusera på försäljning och kundrelationer. Jonas utgår ifrån Karlstad men kommer att vara verksam i hela landet. Jonas har nu avslutat sina första dagar på Audiovision: 

– Det känns riktigt bra att komma in i ett bolag som är så expansivt och det ska bli riktigt kul att komma ut till kunderna med den starka produktportfölj som vi har. De första dagarna har naturligtvis varit mycket info om rutiner med mera men snart så är jag ute på vägarna igen, säger Jonas Örn.

Fritiden spenderar Jonas gärna i en skidbacke eller med familjen. Han gillar också att vara ute på sjön och tar en och annan sväng ut i skogen.

Kontaktuppgifter  

Vill du kontakta Jonas? Då är det lättast genom antingen e-post till jonas@audiovision.se eller ringa till 010-188 25 61.