ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Skapa en bra upplevelse av onlinemöten



Collabo by Neets hjälper dig att komma igång med dina videokonferenser. Anslut bara din bärbara dator och få igång ditt onlinemöte direkt! Collabo tar hand om resten – för att du ska kunna fokusera på det viktiga; att mötas och skapa resultat.  

Videokonferenser och digitala möten kan spara företag och organisationer en stor del tid och pengar. Att säkerhetsställa god kvalité och en bra upplevelse av mötet behöver inte vara krångligt. Collabo har inbyggda högtalare med röstförbättringsteknik som ger utmärkt ljud. Kamerans HD-upplösning och breda synfält gör att videon är skarp oavsett ljudförhållanden och ser till att alla i rummet syns tydligt. Allt det här utan att vara för komplex för användaren.

Du behöver enbart slå på skärmen och ansluta din enhet till Collabo med en USB-kabel. Mötet är sedan redo att komma igång. Collabo hjälper till med att starta automatiskt, spegla skärmen och starta valfritt program. Problemfri start på varje möte – och inga stressade användare, inga försenade möten och inga mer samtal till IT-supporten.

Collabo ger en stor frihet i ditt mötesrum. Den är kompatibel med alla typer av skärmar och kan användas till alla större programvaror för videokonferenser, exempelvis Teams och Slack. Montera kameran där den har bästa vinkel för rummet och lägg till ytterligare enheter som du behöver i ditt system med hjälp av USB-portarna på baksidan.

Fördelar med Collabo by Neets

- Starta snabbare: Eliminera all frustration kring tekniken när du startar ditt onlinemöte.

- Arbeta smartare: Spara värdefull tid med ett användarvänligt sätt att ha videokonferenser.

- Samarbeta bättre: Öka samarbetet med klart och röstförbättrande ljud

Läs mer om Collabo by Neets här!