ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Humly: Rumsbokning på ett effektivt och elegant sätt

En tidlös bokningslösning som kan bli din verklighet tillsammans med Audiovision och Humly. Det svenska företaget vill utmana tekniken som idag finns på arbetsplatserna och samtidigt göra den smartare, effektivare och förbättra vår interaktion med den. Deras första produkt, Humly Room Display, finns nu i vårt sortiment.

Humly Room Display är den perfekta interaktiva skärmen för dina mötesrum. Den kommer att hjälpa dig hitta ditt bokade mötesrum eller vägleda dig till ett tillgängligt rum. Skärmen visar klart och tydligt om det är bokat, av vem och hur länge. Med deras rumsbokare behöver du inte längre störa ett pågående möte, och du kommer omedelbart ta bort konflikter relaterat till mötesrumsbokning. Dess ikoniska och tidlösa design passar bra in i alla moderna utrymmen och har skapats för att bli en del av interiören.

Humly Room Display som sitter utanför ett mötesrum

Till skillnad från många andra konkurrerande lösningar på marknaden är Humly Room Display en specialbyggd hårdvara. Varje komponent är utvalda för att se till att enheten kan vara igång tio timmar per dag i flera år utan att misslyckas. Detta är anledningen till att deras produkt har en uppskattad livslängd på över fem år. Den är även skalbar för att passa företagets behov. Du kan anpassa dina skärmar på distans och hantera över 500 skärmar från en enda server.

Rumsbokaren har ett öppet API som gör det enkelt att bygga interaktioner med andra lösningar. Utöver detta arbetar Humly proaktivt med att öka ytterligare kundvärdet genom att skapa flera integrationer med marknadsledande lösningar. Humly arbetar även med säkerheten och är ständigt i kontakt med säkerhetskonsulter som regelbundet utför stickprover. På detta sätt kan de säkerhetsställa säkerheten i hög klass.

Tillsammans med ett belönat designteam har Humly designat rumsbokaren. Resultatet är en modern enhet som både kompletterar ett modernt kontor.

Läs mer om Humly Room Display

Humly Room Display visar ett grönt ljus som syns på långt håll när rummet är ledigt