ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Atlona bjuder in till AtlonaComm 2020

Efter att InfoComm 2020 blivit inställt har Atlona beslutat sig för att ta showen till dig för att kunna visa det senaste hos de inom teknik- och applikationslösningar. På deras show kommer du att kunna gå runt i deras virtuella monter, ta del av exklusiva webbinarium, boka möten, delta i liveevenemang och se deras senaste produktnyheter. Helt enkelt, precis som ett riktigt event!

Här kommer du till AtlonaComm 2020! Produktnyheter

Avance™ Series –4K/UHD Extenders

Den senaste generationen av kostnadseffektiva och tillförlitliga HDMI-förlängare för 4K/UHD AV-signaler. För att ge ökad prestanda och tillförlitlighet innehåller Avance-serien viktiga funktioner och tekniker för att säkerställa videoöverföringens integritet och kvalitet.

Omega™ OME-EX-TX-WPC Wallplate Transmitter

AT-OME-EX-TX-WPC är en HDBaseT-sändare med USB-C-ingång för AV och data. Den har ett PC-gränssnitt över USB-C, plus ett USB-typ B-gränssnitt för en kringutrustning, t.ex. en högtalartelefon eller mikrofon.

Omega™ OME-MH21 –2x1 Switcher with USB

AT-OME-MH21 är en kompakt omkopplare med HDMI- och USB-C-ingångar. Den är utrustad med funktioner för fullständig AV-integration i små mötesrum, inklusive automatisk växling och skärmkontroll, ljudavstängning och ett USB 3.0-nav för videokonferensutrustning eller pekskärmar.

Velocity™ VTP-1000VL –10” Touch Panel

Atlonas nya touchpanel med integrerad LED-belysning. Den har en modern, förfinad stil med 1280x800 upplösning och en glasyta som stöder flera beröringar och gester. Den stora 10” pekskärmen ger extra utrymme för en med komplex användarkontroll av t.ex. videoväggar.