ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Planera dina mötesrum med Stem Audio

När vi snart börjar återvända till våra arbetsplatser och kontor kommer det troligtvis vara en skillnad på hur vi arbetar och framför allt möts. Resandet kommer möjligtvis att minska och behovet av ett mötesrum med rätt teknik kommer att öka. Det har nog aldrig varit mer viktigare att ha ett mötesrum med tekniken som krävs för kvalitativa digitala möten. Samt att vem som helst ska kunna använda rummet, utan att ha en teknisk bakgrund.

Med Stem Audio kan du mixa och matcha olika enheter för att få fram det bästa ljudet för ditt mötesrum. Att kunna blanda olika enheter i oändliga kombinationer gör att du får mer frihet i ditt mötesrum. Oavsett vilken storlek, hur bord och stolar är placerade eller syftet med rummet. Stem Audio har tre stycken ljudenheter, Table, Ceiling och Wall tillsammans med två stödenheter Control och Hub.Stem Audios produkter

Table är en högkvalitativ konferenshögtalare som med sina nio mikrofoner kan ta dina möten till en helt ny nivå. Perfekt för mindre mötesrum som det enda mikrofon- och högtalarsystem eller i kombination med flera. Vill du inte vara beroende att bordet står på ett visst sätt eller att dina enheter tar upp plats på bordet kan det vara bra att utnyttja antingen vägg eller tak. Wall är en stilren soundbar med 15 stycken inbyggda mikrofoner. Placera den vid din skärm eller på andra väggar för att alla i rummet ska kunna höra och höras. Perfekt för exempelvis ett klassrum eller större konferensrum.I ett större konferensrum som kan ändra sin möblering beroende på syfte är Ceiling en bra lösning. Den har 100 stycken inbyggda mikrofoner och kan antingen monteras infälld i taket eller hängande som en ljuskrona. Vilket gör att alla människor hörs bra, oavsett om borden sitter som i ett klassrum, u-format eller som ett stort konferensbord. Glöm inte att kombinera den med en högtalare, till exempelvis Wall.

Lägg till en Control för att kontrollera och se status på samtliga Stem Audio-produkter och integrerar med soft codec system som exempelvis Teams och Zoom. Vid flera enheter i ett rum används Hub som det centrala kommunikationscentret. 

Designa ditt eget mötesrum

Med hjälp av Stem Audio kan du enkelt designa ditt mötesrum. Med deras verktyg kan du rita upp hur stort rummet är, samt hur det är möblerat. När du lägger till produkter i rummet ser du direkt hur täckningsgraden är. Ifall du behöver lägga till en produkt, ta bort en eller flytta omkring. Testa gärna med olika sorter av möblering ifall det kan ändras i och med rummets syfte.