ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Nytt AV-system som skapar möjligheter för videomöten

Solvo by Neets är ett innovativt och prisvärt sätt att uppgradera dina huddle rooms och mindre mötesrum, samt möjliggör flexibla videokonferenser. Användarna får en enkel och problemfri start med plug-and-play-funktionaliteten, vilket garanterar att ingen IT-support krävs. Solvo by Neets är ett innovativt sätt att automatisera och videoaktivera mindre mötesrum till ett överkomligt pris – en marknad som kommer att explodera under de kommande månaderna. 

Denna intelligenta AV-systemhubb används för att skapa ett AV-system genom att ansluta en kombination av flera enheter. Den knyter samman enkelt deras anordningar med en enkel USB 3.0-förbindelse. Fungerar utmärkt med Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Google Hangouts och Slack med mera.


Med Solvo introducerar Neets en ny möjlighet för integratörer att nyttja en ny marknad. Det är ett systemnav som gör det möjligt för 4K-video och som använder DisplayLink CEC-teknik för att automatiskt slå på och av-utrustningen. Den kan användas för att skapa ett AV-system som består av en skärm och upp till fem stycken andra enheter som ansluts via USB- eller AUX-anslutningar.

Tack vare Solvo by Neets har integratörer en stor möjlighet att skapa flera kombinationer av ett AV-system. Den är inte beroende av varken enheter, kringutrustning eller plattform vilket gör den lämplig för alla kunder oavsett behov eller budget. Dess unika funktion är dess kabelanslutning som skapar en problemfri mötesupplevelse för användarna.

Ny marknadsmöjlighet

AV-branschen har alltid varit mycket bra på att nyttja de möjligheterna som skapas av ny teknik för mer komplexa och specialiserade lösningar. Marknaden för mindre, videoaktiverade mötesplatser med låga tekniska krav (och låga budgetar) har dock mestadels försummats.

”Vi har insett att alla inte behöver, eller vill ha, de större system som AV-tillverkare har utvecklat genom åren”, säger Michael Jarl Christensen, VD på Neets. ”Vi tror att det är viktigt att ha något att erbjuda i varje marknad, från rum med den mest grundläggande installationen till den mest avancerade.”

Systemintegratörer har tidigare kämpat för att sälja det klassiska systemet i dessa rum på grund av kundernas budgetberäkningar. Solvo by Neets kommer vara en enhet till en helt ny kundbas.


Enkel och prisvärd uppgradering

Solvo by Neets ses som en lönsam möjlighet för systemintegratörer. COVID-19 har satt en press på företags fysiska- och IT-miljö, vilket har skapat en plötslig och akut efterfråga på videokonferenser som kan stödja en arbetskraft från distans. Trots att de anställda kommer att återvända till sina arbetsplatser så är onlinesamarbete här för att stanna. Företag kommer behöva investera i mötesrum och dess uppgradering, och Solvo by Neets är ett prisvärt sätt att göra detta, med den extra fördelen av att ge en smidig och problemfri start på möten med sin enkla plug-and-play-anslutning.