ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision i samarbete med Sharp

Audiovision, AV-distributör från Skoghall, inleder ett samarbete med Sharp, en av branschens ledande innovatörer med skärm- och möteslösningar. Därmed har Audiovision utökat sitt sortiment och kan erbjuda förstklassiga skärmlösningar, från digital skyltning till interaktiva skärmar. 

– Den höga kvaliteten och bredden på sortiment har för oss varit avgörande i valet av skärmleverantör. Sharp är en av världens största tillverkare på området och det stärker vår position som ledande Pro-AV distributör att nu kunna erbjuda dessa displaylösningar till våra återförsäljare. Det känns fantastiskt kul för oss, säger Marcus Persson, VD på Audiovision.

– Vi har valt Audiovision för att de är unika med sin breda tekniska kompetens inom sitt  område och alltid arbetar utifrån ett personligt engagemang. Vårt sortiment uppfyller deras högt ställda krav på funktion, kvalitet och driftsäkerhet och tack vare att Audiovision både kan lagerhålla och snabbt och effektivt distribuera våra skärmar över hela landet, kan vi ge våra kunder ännu bättre service, säger John Frisch, Pro-AV Sales VS, på Sharp Business Sverige.

Genom samarbetet med Sharp kommer flera kunna skapa, hantera, visa och dela information på ett säkert och enkelt sätt oavsett var kunderna befinner sig.

Audiovision

Audiovision är en B2B teknikdistributör som importerar, marknadsför och säljer AV-utrustning via återförsäljare. Med en lång erfarenhet, bred teknisk kompetens och arbetar alltid utifrån ett personligt engagemang underlättar våra lösningar och unika produkter arbetet för tusentals människor varje dag. Audiovisions produkter finns i fler än 15 000 mötes-, konferens- och utbildningslokaler runt om i Sverige.

Sharp

Sharp Business Sverige är en del av Sharp Electronics Europe och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster inom dokumentlösningar, IT-tjänster, skärm- och möteslösningar, betallösningar, besökshantering och kontorsutrustning.  

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnar samhälle och affärsverksamhet i över 100 år. Sharps historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp stiftpennan som gav företagsnamnet, och har fortsatt med en ständig ström av innovativa produkter som första japanska TV- och radioapparaterna och världens första LCD-räknare. Allt Sharp gör handlar om att ta fram nya lösningar för ett nytt sätt att leva, tänka och att vara.