ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Hur fungerar Stem Control, och varför behöver du den?

Stem Audio har ett fint utbud av ljud- och stödenheter som du kan mixa och matcha hur du vill i ditt mötes- och utbildningsrum. Den senaste produkten är Control, som kan vara svår att förstå när du behöver den i ditt mötesrum, eller varför du bör ha en.

Control är en dedikerad styrenhet som är väldigt användbar i ditt mötes- och utbildningsrum. Den ger dig full tillgång för att konfigurera, övervaka och hantera dina enheter samt dina rum. Du kan till och med använda den för dina videokonferensmöten – med bara ett knapptryck!

Vad kan du göra med Control?

– Ställa in rummet
– Hantera alla rum och enheter som du har i din organisation
– Videokonferenser
– SIP-konferenser
– Designa ditt nya rum
– Optimera enheterna med RoomAdept
– Verifiera en lyckad installation med RoomCheck
– Diagnostisera problem och eliminera felsökning

Måste jag använda Control för att ställa in mina rum?

Nej, du behöver inte använda Control men däremot måste du komma åt ekosystemplattformen för att ställa in ditt rum helt. Det finns självklart andra alternativ för det. Exempelvis kan du ladda ner Stem Control-appen till din Android, iPad eller annan surfplatta. Eller genom logga in på enhetens IP-adress, om du är inne i samma nätverk (och/eller VLAN) som enheten du försöker logga in på.

Läs mer och beställ Stem Control

Hur fungerar integrationen med Zoom?

Stem Control låter dig växla fram och tillbaka mellan Stem-plattformen och Zoom-appen. Vilket betyder att användarna har flexibiliteten att enkelt gå fram och tillbaka mellan Stem-plattformen för SIP-konferenser och Zoom för videokonferenser. Genom appen kan du bland annat styra volymnivåerna på dina enheter direkt från Control. Det går inte att göra om du använder en annan plattform eller vid SIP-konferenser. Då kan du enbart justera volymen på varje enskild enhet i rummet.

Hur är integrationen med Teams?

För tillfället arbetar teamet på Stem Audio flitigt för att integrera Teams helt i Control. Men oroa dig inte, Stem är fortfarande kompatibel med Teams.

– Vid en enhet kan du direkt ansluta mellan din enhet och datorn som kör Teams
– Vid flera enheter använder du Stem Hub, kommunikationscentralen mellan dina Stem enheter i rummet. Anslut via USB mellan Hub och datorn som kör Teams.

Hur ansluter du för SIP-konferenser?

Du kan använda din enhet från Stem Audio för att ringa SIP-samtal. Så länge din SIP-leverantör tillåter grundläggande SIP-enheter från tredje part. Du kan ringa dina samtal antingen direkt via Control eller via den plattformen som du har valt.