ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Ny leverantör


Audiovision stärker sin position som ledande distributör inom Pro-AV och live-ljud genom exklusivt distributionsavtal med QSC.

- Tillsammans med QSC breddar vi nu vårt sortiment inom flera områden samtidigt. Vi har länge haft ögonen på QSC som under de senaste 15 åren gått från klarhet till klarhet och kan nu med stor glädje berätta att vi tecknat ett exklusivt distributionsavtal för den svenska marknaden. QSC har verkligen allt vi söker hos en tillverkare. Hög innovationskraft, fantastisk kvalitet och ett engagerat supportteam, säger Marcus Persson, VD på Audiovision.

I över 50 år har QSC varit en ledande utvecklare av tekniska lösningar som förhöjer upplevelsen och säkerställer funktionen på biografer, konserter och i digitala mötesrum över hela världen. QSC är en globalt erkänd innovatör inom design, utveckling och tillverkning av högpresterande högtalarsystem, digitala mixers, ljudförstärkare och ljudprocessering. Genom sitt egenutvecklade EKO-system ”Q-SYS” har man också etablerat sig som en stor aktör även inom videodistribution och automationssystem.

- Att QSC ligger i framkant av den tekniska utvecklingen har vi redan märkt av, exempelvis har man ett världsunikt sortiment av Microsoft Teams Certifierade produkter för större mötesrum, konferensanläggningar och hörsalar, säger Fredrik Olofsson, Operativ Chef på Audiovision.

Amerikanska QSC är i allra högsta grad ett innovationsdrivet företag som gjort sig kända för sin prisvinnande support, säljstöd och för att leverera pålitliga tekniskt avancerade lösningar inom professionell AV och live-ljud.

- QSC produkter öppnar upp för helt nya typer av flexibla och skalbara lösningar. Detta ger våra återförsäljare större möjligheter till kundanpassade lösningar i alla storlekar. Från det lilla mötesrummet till de största arenorna. Tack vare den bredd och erfarenhet QSC medför kan vi med stor trovärdighet säga att ingen lösning är för stor eller för avancerad för oss, säger Daniel Vadberg, teknisk säljare på Audiovision.

Avtalet gäller från och med 1/7 2021 och omfattar hela QSC produktsortiment, men vi kan redan nu svara på frågor och vi kommer mer än gärna till er för en produktdemo. Mer information kommer löpande att kommuniceras under våren.