ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Exklusiva QSC-utbildningarVi kommer tillsammans med QSC ha ett exklusivt utbildningstillfälle för våra svenska återförsäljare. Det är den perfekta starten och grunden för att börja med QSC!

Utbildningen är i två delad – QSC Architect och QSC Microsoft Teams Rooms. Efter att ni har gått båda kurserna får ni ceritifiering för dem. Välj att antingen gå de samma dag eller dela upp dem i de två olika tillfällena som ges. Det är självklart möjligt att gå bara en av kurserna och få certifiering för den.

QSC Architect

Q-SYS Architect-utbildning är utformad för AV-konsulter, slutanvändare, ingenjörer och de som designar eller specificerar Q-SYS-system. Du kommer att lära sig allt du behöver för att specificera din nästa Q-SYS-installation, utan programmering eller förkunskaper som krävs.

Plats: Zoom
Längd: 2 timmar inklusive pauser

Den 26 maj kl. 10.30
– Den 28 maj kl. 10.30

QSC Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams Rooms-utbildningen är utformad för konsulter, slutanvändare, ingenjörer och de som designar eller specificerar system som behöver fungera sömlöst i Microsoft Teams Rooms-miljöer. Du lär dig hur du utökar dina Teams Rooms-installationer till komplexa utrymmen med hjälp av Q-SYS Ecosystem for audio, video och kontroll. QSC kommer att täcka alla de viktigaste principerna för att skapa ett integrerat system och använda de senaste Q-SYS-innovationerna för att möjliggöra anpassade användarkontroller och en enkel driftsättning och hanteringsprocess.

Plats: Zoom
Längd: 1 timme

Den 26 maj kl. 12.30
Den 28 maj kl. 12.30