ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision hälsar Linus Kinnander välkommen

Linus har lång branscherfarenhet och kommer senast från STV och Septon där han primärt tagit fram optimala ljudlösningar utefter unika kundbehov. Linus besitter stor kunskap och erfarenhet inom bland annat ljuddesign och programmering av DSP.

– Linus är en viktig pusselbit i vår satsning på ljud. Med Linus erfarenhet och QSC i ryggen är vi redo för dom stora ljudutmaningarna, säger Marcus Persson, VD på Audiovision.

I rollen som teknisk säljare kommer Linus hjälpa till att ta fram ljudlösningar och utbilda våra återförsäljare inom programmering och ljuddesign. Han kommer utöver ljudlösningar även kunna hjälpa till med andra typer av systemdesign. Linus utgår från Stockholm, men kommer att vara verksam i hela landet. Linus har nu gjort sin andra arbetsvecka på Audiovision:

– Med ett starkt och spännande sortiment så kan Audiovision leverera kompletta AV-lösningar till alla typer av pro-av installationer. Jag ser fram emot att få hjälpa våra kunder med lösningar till deras utmanade projekt där vi har QSC som hjärta i systemet för ljud, bild och styr.

Linus är utbildad ljudtekniker på School of Audio Engineering London (SAE). På fritiden kör han mycket mountain bike i skogen och nerför backarna på både cykel och snowboard och skidor.

Kontaktuppgifter

Vill du kontakta Linus? Då är det lättast genom antingen e-post till linus@audiovision.se eller ringa till 010-188 25 65.