ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Säljtävling med Humly
Under oktober och november kommer vi tillsammans med Humly ha en säljtävling med fina priser. Allt du behöver göra är att välja Humlys rumsbokare till dina projekt.

För var 50:e såld Humly Room Display får du Apple iPhone 13 och Apple AirPods. Om du skulle sälja 100 stycken får du 2 iPhones och 2 par AirPods och så vidare. Allt kommer sammanställas efter den 30 november. En perfekt bonus inför julen som tack för att ni väljer Humlys rumsbokare i era projekt.

Humly Room Display
Humly Room Display är den perfekta interaktiva skärmen för dina mötesrum. Den kommer att hjälpa dig hitta ditt bokade mötesrum eller vägleda dig till ett tillgängligt rum. Skärmen visar klart och tydligt om det är bokat, av vem och hur länge. Med deras rumsbokare behöver du inte längre störa ett pågående möte, och du kommer omedelbart ta bort konflikter relaterat till mötesrumsbokning. Dess ikoniska och tidlösa design passar bra in i alla moderna utrymmen och har skapats för att bli en del av interiören. Läs mer om Humly Room Display här