ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision förstärker supportteamet med Mattias Björkman

Ett varmt välkomnande till Mattias "Matti" Björkman, vårt senaste tillskott på Audiovision. Matti har en lång branscherfarenhet och kommer senast från Exertis Canseda. Han sitter på en stor teknisk kunskap och kommer att bli en del av vårt supportteam.

– Att erbjuda våra kunder en god och tillgänglig support har alltid varit viktigt för oss. Vi befinner oss just nu i ett expansivt skede och har under en längre tid sett en positiv utveckling på samtliga affärsområden. Med Matti med i laget säkerställer vi en hög servicenivå även framåt, säger Marcus Persson, VD på Audiovision.

Som en del av supportteamet kommer Matti att bidra med ett gediget kunnande inom framför allt produkter och lösningar för privata hem. Matti kommer också att ansvara för våra utbildningar och certifieringskurser. Matti kommer att utgå ifrån vårt kontor i Norrköping.

– Det känns jättekul att äntligen vara på plats i min nya roll. Audiovision har ett intressant produktsortiment och en expansiv plan framåt som känns utvecklande och spännande att få vara en synlig del av, säger Mattias Björkman. 

Fritiden spenderar Matti gärna i crossfitboxen, med familjen eller i replokalen med sitt band. 

Kontaktuppgifter

Vill du kontakta Matti? Då är det lättast genom antingen e-post till matti@audiovision.se eller ringa till 010-188 25 72.