ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Avonic och INOGENI i ett nytt partnerskap

Med mera än tio års erfarenhet av Pro-AV är Avonic en ledande tillverkare av PTZ-kameror. De tillför innovationer till AV-branschen och har introducerat unika och högkvalitativa audiovisuella inspelningslösningar för många hundra olika applikationer. Nu har de startat ett samarbete med INOGENI – som grundades 2012 genom att designa och tillverka videokonferensprodukter som erbjuder möjligheten att använda flera kamera- och videokällor.

Produkterna från INOGENI kan inte utlämnas när du skapar det perfekta konferensrummet för dina kunder. De känner omedelbart igen Avonic plug-and-play-kameror så fort de ansluts. Tryck bara på en av sifferknapparna ovanpå INOGENI för att se motsvarande kamera. Att kombinera SHARE2U- och SDI2USB3-produkterna från INOGENI med CM20- och CM70-serien från Avonic resulterar i en mötesupplevelse så naturligt att det känns som ni är i samma rum.

Avonic är specialiserade på tillhandahållande av PTZ-kameror för marknader inklusive utbildning, myndigheter, sjukvård, kyrkor, videokonferenser, webbsändningar och webinarium. Tillsammans med INOGENI kan de uppfylla många behov som kräver flera videokällor samt möjliggöra bättre och mer anpassad onlinekommunikation med program som Zoom, Teams, Google Meet, Youtube med mera.