ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
QSC tar Q-SYS-kontroll till Google Meet


Q-SYS är den första integrerade ljud-, video- och kontrolllösningen som certifierats för Google Meet för att stödja kraven på hybridarbete

QSC kan nu presenterna nya Q-SYS Control-lösningar för Google Meet. Nu kan integratörer och IT-slutanvändare dra nytta av den robusta Q-SYS för att leverera Q-SYS-användargränssnitt på Google Meets styrkonsoler med den nya tredjepartsstyrningsintegrationen. Dessutom har Google Cloud certifierat Q-SYS-videofunktioneroch Google Meet kommer nu att stödja integrering av flera Q-SYS-konferenskameror, med automatiska växlingsfunktioner.

”Teknik som skapar möjlighet till samarbete på hybridarbetsplatser är oerhört viktigt för hur team arbetar idag”, säger Dave Citron, produktchef för Google Meet. ”Vi är glada över att ha QSC:s kontrollfunktioner tillgängliga på Google Meet så att kunderna har tillgång till de verktyg de behöver för att ansluta och samarbeta, oavsett var de befinner sig.”

”QSC och Google Cloud strävar efter att leverera exceptionella upplevelser till kunder i alla branscher”, säger Jason Moss, vice president för Allicance & Ecosystem på QSC. ”Vi är glada över att samarbeta med Google Cloud och integrera med Google Meet för att hjälpa kunderna att bättre navigera i den nya dynamiken i hybridarbete, samtidigt som vi hjälper till att leverera en konsekvent och högkvalitativ upplevelse för alla värdefulla utrymmen.”

Dessa nya video- och kontrollfunktioner kommer utöver befintligt ljudstöd som Q-SYS förser för Google Meet, vilket gör det möjligt för integratörer och IT-slutanvändare att använda en Q-SYS Core eller USB-bridge för ljudbehandling och välja från ett stort sortiment med Q-SYS förstärkare, nätverks-I/O-enheter och QSC-högtalare. Q-SYS Ecosystem av tredjepartslösningar fungerar också sömlöst med Q-SYS för att möjliggöra en förbättrad upplevelse för kunder som samarbetar var som helst.

Mer information om QSC-certifierade lösningar för Google Meet finns på: qsc.com/google