ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Vi söker nya medarbetare
Audiovision söker nya stjärnor till sitt team!

Sedan starten 1984 har vi med vår breda tekniska kompetens och vårt engagemang underlättat arbetet för tusentals människor varje dag med våra lösningar och unika produkter. Vi är ett växande företag som är ständigt beredda på att lägga i en högre växel. Är du vår nästa kollega?

Tillsatt: Ekonomiansvarig

Vi söker en ny ekonomiansvarig till vårt team. Har du arbetat som redovisningsekonom eller ekonomiansvarig i några år? Då har du möjligheten att utvecklas ännu mer hos oss – välkommen med din ansökan.

Som ekonomiansvarig kommer du ha huvudansvar över företagets redovisning och ekonomi. Vi tror du är självgående med stort driv och struktur. Arbetet är heltid och starten omgående. Placeringen är flexibel och det spelar ingen roll vart du vill jobba ifrån. Kanske på något av våra kontor på Hammarö, Norrköping och Stockholm, alternativt via distans på ditt hemmakontor.Tillsatt: Lagerarbetare

Vi söker en lagerarbetare till vårt lager på Hammarö mellan perioden 1 maj till 31 oktober. Det finns möjlighet till förlängning inom företaget med eventuellt innesälj eller first line support.

Som lagerarbetare kommer du ta emot inkommande gods, skicka utgående gods och ta emot order och slå in dessa i affärssystemet. Du kommer få en introperiod med en erfaren kollega och det finns en truck till förfogande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och flexibel. Det vore extra kul om du gillar teknik.
Håll gärna koll på vår Karriär-sida för att vara uppdaterad på våra uppkommande tjänster.