ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
PRESSMEDDELANDE

För att stödja sin fortsatta tillväxt och utveckling i Norden har Vestel, som en av de största globala tillverkaren av skärmar/TV, tillkännagett lanseringen av ett nytt distributionspartnerskap med en av de ledande teknikdistributörerna, Audiovision för den svenska marknaden.

 

Audiovision kommer att tillhandahålla utbudet av 32"- 98" Vestels digitala skyltningsskärmar, mötesrumsskärmar, interaktiva skärmar och LCD/LED videovägglösningar, och erbjuda sin ständigt växande kundbas av IT- och AV-återförsäljare den höga servicenivå, expertutbildning och marknadssupport som dom har blivit kända för.

 

Om valet av AudioVision kommenterar Vestel Visual Solution, Patrik Eklund. "Detta är ett viktigt steg, som möter vårt behov av att säkerställa en hög servicenivå för ett stort AV/IT kundnätverk. För att upprätthålla vår tillväxt behöver vi en distributör som delar vårt engagemang för gemensam tillväxt på den Svenska marknaden samt större flexibilitet och konkurrensfördelar. Audivision är en perfekt partner som gör det möjligt för oss att utöka vår räckvidd och föra våra produktlösningar till lokala integratörer och partners ”

Audivisions, affärsenhetsdirektör, Marcus Persson, kommenterar: ”Med Vestel i sortimentet kan vi nu på allvar ta oss an den växande displaymarknaden med ett utbud som uppfyller våra högt ställda krav på kvalitet och funktion, dessutom till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Vi ser fram ett nära och långsiktigt samarbete med Vestel Visual Solutions.”