ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
PRESSMEDDELANDE

Audiovision AB, en ledande distributör inom ljud- och bildteknik, meddelar idag att de har blivit officiell distributör av Epson-projektorer i Sverige. Detta partnerskap kommer att förse svenska marknaden med högkvalitativa projektorlösningar och förstärka Audiovision AB:s ställning som en framstående leverantör av audiovisuell utrustning.

Epson är en global ledare inom projektorbranschen och har en stark historia av att tillhandahålla innovativa produkter av hög kvalitet. Genom detta samarbete kommer Audiovision AB att kunna erbjuda ett brett sortiment av Epson-projektorer, som passar behoven hos både företag och skolor.

Med Epson-projektorernas imponerande bildkvalitet, ljusstyrka och pålitlighet kan användarna skapa en fängslande visuell upplevelse i olika miljöer, inklusive företagspresentationer, skolor och evenemang. Epsons projektorer är kända för sin avancerade teknik, inklusive 3LCD-teknik, som ger verklighetstrogna färger och skarpa detaljer.

Audiovision AB har etablerat sig som en betrodd distributör och erbjuder en omfattande portfölj av ljud- och bildprodukter av hög kvalitet. Genom att inkludera Epson-projektorer i sitt sortiment kommer Audiovision AB att kunna erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter och möta deras varierande behov.

AVABxEPSON.jpg
Jonas Örn - teknisk säljare på Audiovision AB & Rasmus Nielsen - Nordic Sales Manager på Epson.

"Vi är mycket glada över att bli svensk distributör för Epsons projektorsortiment” säger Marcus Persson, VD för Audiovision AB. "Epsons engagemang för innovation och kvalitet matchar våra egna ambitioner att erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden. Vi ser fram emot att introducera Epsons projektorlösningar till våra kunder och hjälpa dem att skapa enastående audiovisuella upplevelser."

Rasmus Nielsen, Nordic Sales Manager på Epson fortsätter: ”Audiovisions breda tekniska kompetens och fokus på systemförsäljning kommer att förstärka Epsons position som ledande projektortillverkare på den svenska PRO-AV marknaden”.

Audiovision AB kommer att erbjuda försäljning, support för Epson-projektorer genom sitt nätverk av auktoriserade återförsäljare och återförsäljningspartners över hela Sverige. Detta kommer att säkerställa att kunderna får tillgång till produkter av högsta kvalitet samt pålitlig teknisk support.