ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Audiovision AB blir Ny Svensk Distributör för Audio-Technica

Audiovision AB blir Ny Svensk Distributör för Audio-Technica

Stockholm, 240102

Audiovision AB tillkännager stolt sitt nya partnerskap som den exklusiva svenska distributören för Audio-Technica Commercial Audio från och med 1 januari 2024. 

Audio-Technica, en världsledande tillverkare i ljudbranschen, står för överlägsen kvalitet och tekniskt framåtskridande. Genom detta partnerskap kommer Audiovision AB att fortsätta att leverera högpresterande ljudlösningar till kunder inom olika sektorer, från professionella ljudmiljöer till underhållningsbranschen.


"Vi är entusiastiska över att vara utnämnda till svenska distributörer för Audio-Technica. Detta samarbete möjliggör för oss att erbjuda våra kunder avancerade systemlösningar och ljudprodukter. Audio-Technica är känt för sin banbrytande teknologi och kompromisslösa ljudkvalitet, och vi ser fram emot att introducera deras produkter på den svenska marknaden," säger Marcus Persson, ägare och teknisk chef för Audiovision AB.

Audiovision AB förblir engagerat i att tillhandahålla högkvalitativa lösningar och hög servicenivå till sina kunder. Det nya partnerskapet stärker deras position som en pålitlig distributör och möjliggör en ännu bredare produktportfölj.


För ytterligare information och förfrågningar om produkter, vänligen kontakta:

Robin Olsson, Affärs- och marknadskoordinator på Audiovision AB.

Telefon: 010-188 25 51

E-post: robin@audiovision.se


Om Audiovision AB:

Audiovision AB har etablerat sig som en betrodd distributör och erbjuder en omfattande portfölj av ljud- och bildprodukter av hög kvalitet. Genom att inkludera Audio-Technica i sitt sortiment kommer Audiovision AB att kunna erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter och möta deras varierande behov.

Om Audio-Technica:

Audio-Technica är en global ledare inom ljudteknik, känd för sina högkvalitativa mikrofoner, hörlurar, trådlösa system och andra ljudprodukter. Med över 50 års erfarenhet fortsätter Audio-Technica att driva innovation och leverera överlägsen ljudkvalitet över olika tillämpningsområden.