ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Förbättringar i ordersystemet
Ny struktur och förbättringar i ordersystemet!

Vi är glada över att kunna dela spännande nyheter med er angående vårt ordersystem. Under den senaste tiden har vi drivit ett projekt som vi hoppas resulterar i förbättrad användarupplevelse för er som arbetar med våra produkter och tjänster.


Pris- och Rabattstruktur
Vi har genomfört en omfattande omstrukturering av vårt kund-, artikel-, pris- och rabattsystem. Med noggrann omsorg har vi reviderat benämningar för över 6500 artiklar, och justerat priserna för att bättre spegla marknad och kund.

Förändringarna gör att vi, vid eventuella justeringar från leverantörer, förblir på rätt nivå i prisättningen. Efter denna stora omstrukturering visar det sig att ett antal varor ökat i pris men de flesta av priserna har faktiskt sänkts, något vi är stolta över att kunna erbjuda er som är våra partners.


Effektiviserade Processer 
Bakom kulisserna har vi även arbetat intensivt med att förbättra våra interna processer för att säkerställa smidiga inköp, effektiv logistik och korrekt hantering av kemikalieskatt och valutakorrigeringar. Genom att stärka våra processer och förhandla med partners i värdekedjan  fortsätter vi att erbjuda er ännu bättre priser och service.

Prova det uppdaterade systemet

Vi uppmanar er att utforska vårt uppdaterade ordersystem genom att logga in och upptäcka de nya funktioner och priser som nu är tillgängliga. Det är vår förhoppning att detta kommer underlätta arbetet med att skapa offerter och skicka ordrar till era kunder.

Vi vill även påminna om att de nya rabattsatserna som syns tydligt på vår webbplats även är synliga på offerter och fakturor där även kemikalieskatten står med för individuella produkter samt som en total summa. 

Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att gynna er och era kunder och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att leverera högkvalitativa produkter och en enastående kundupplevelse.

Vi ber om överseende om någon eventuell förvirring har uppstått till följd av dessa omfattande förändringar, uttrycket "mänskliga faktorn" är en cliché av en anledning. 

 

Tack för ert stöd och fortsatta samarbete.