ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan


Kunskap är en förutsättning för att göra goda och långsiktiga affärer. Vi erbjuder därför våra återförsäljare kontinuerligt utbildningar och certifieringskurser tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners. Nedan kan du läsa mer om aktuella kurser.

Neets Basic & Advance Training


Vi har slagit ihop Neets Basic Seminar och Neets Advanced Seminar till en heldagskurs. Där du får  grunderna inom Neets och dess enklare system under förmiddagen och andra halvan av kursen tillbringas med dom större och mer komplexa system och lösningar. Det är en heldagskurs som startar 09:00 och avslutas runt 17:00. Lunch ingår.

Läs mer om kursen här!

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer

Just nu har vi inga aktuella kursdatum. Istället kommer vi gärna ut till er och ert företag för att hålla en kurs inom Neets.

Anmäl ditt intresse här så återkommer vi så fort som möjligt. Vid frågor kontakta vår marknadsassistent på karin[@]audiovision.se


 

ATLONA Technology Specialist LEVEL 100

Technology Specialist LEVEL 100 ger dig grundläggande kunskaper om signalhantering och distribution av högupplöst material. Kursen är indelad i flera delmoment och kapitel som djupgående förklarar tekniker, standarder och begrepp så som; HDMI, 5v Hot Plug, EDID, HDCP och HDBaseT. Kursen ger också kunskaper som underlättar felsökning i nya och befintliga installationer.  

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer

ATLONA Product Specialist LEVEL 200

Technology Specialist LEVEL 200 ger dig djupgående kunskaper om hela Atlonas breda produktsortiment. Du lär dig om vilka produkter, tekniker och protokoll som är kompatibla med varandra. Dagen består av en hel del praktiska övningar och träning i felsökning av HDMI- och HDBaseT-installationer, vilket du kommer att ha stor nytta av i dina framtida projekt.

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer
ATLONA AVoIP & OmniStream 

AVoIP & OmniStream Certifieringen består av två delar, en säljorienterad och en teknisk del. Kursen ger dig grundläggande kunskaper om nätverksarkitektur, IP-adressering, TCP/IP, AES-128 kryptering och om OmniStream produktfamiljen. Kursen innefattar också praktiska övningar och genomgång av virtual matrix.

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer