ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan


Kunskap är en förutsättning för att göra goda och långsiktiga affärer. Vi erbjuder därför våra återförsäljare kontinuerligt utbildningar och certifieringskurser tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners. Nedan kan du läsa mer om aktuella kurser.

Neets Seminar


Vi har slagit ihop Neets Basic Seminar och Neets Advance Seminar till en heldagskurs. Där du får både grunderna inom Neets samt fördjupa dig. Det är en heldagskurs som startar 09:00 och avslutas runt 17:00. Lunch ingår. Läs mer nedan. 

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer

Aktuella kursdatum:

- 25 mars 2020, anmäl dig här!
- 13 maj 2020, anmäl dig här!
- 10 september 2020, anmäl dig här!
- 18 november 2020, anmäl dig här!

Vid frågor kontakta vår marknadsassistent på karin[@]audiovision.se
NEETS Basic Seminar

Försäljningen av kostnadseffektiva styrsystem ökar kraftigt, och självklart vill vi att du ska få den kunskap och information som krävs för att sälja dessa system. Potentialen för den här typen av produkter är enorm, och möjligheterna är nästan obegränsade. Enkelt handhavande och en säker funktion är vad de flesta slutkunder efterfrågar. Vi har i samarbete med Neets University i Danmark tagit fram denna kurs där vi från grunden går igenom Neets produktsortiment och programmeringsmjukvara. Kursen börjar från grunden och ger en omfattande genomgång av vad som kan styras, hur det styrs och tekniken bakom.NEETS Advanced Seminar

Advanced Seminar riktar sig till dig som redan genomgått Neets Grundkurs och vill fördjupa dig i möjligheterna med Neets styrsystem. Vi fokuserar på de mer avancerade styrsystemen Neets control Tango, Sierra II, Delta och Alfa II. Förutom fler antal portar erbjuder dessa system också möjligheten att styras av en touchenhet via ett GUI, samt ett mer avancerat programmeringsläge kallat Code script. Vi kommer att lägga stor vikt vid dessa funktioner.
 

ATLONA Technology Specialist LEVEL 100

Technology Specialist LEVEL 100 ger dig grundläggande kunskaper om signalhantering och distribution av högupplöst material. Kursen är indelad i flera delmoment och kapitel som djupgående förklarar tekniker, standarder och begrepp så som; HDMI, 5v Hot Plug, EDID, HDCP och HDBaseT. Kursen ger också kunskaper som underlättar felsökning i nya och befintliga installationer.  

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer

ATLONA Product Specialist LEVEL 200

Technology Specialist LEVEL 200 ger dig djupgående kunskaper om hela Atlonas breda produktsortiment. Du lär dig om vilka produkter, tekniker och protokoll som är kompatibla med varandra. Dagen består av en hel del praktiska övningar och träning i felsökning av HDMI- och HDBaseT-installationer, vilket du kommer att ha stor nytta av i dina framtida projekt.

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer
ATLONA AVoIP & OmniStream 

AVoIP & OmniStream Certifieringen består av två delar, en säljorienterad och en teknisk del. Kursen ger dig grundläggande kunskaper om nätverksarkitektur, IP-adressering, TCP/IP, AES-128 kryptering och om OmniStream produktfamiljen. Kursen innefattar också praktiska övningar och genomgång av virtual matrix.

Kurslängd: 1 dag
Max. antal deltagare/kurstillfälle: 12 personer