ÅF-Inloggning ÅF-AnsökanLEVERANTÖRER

Vi ser våra leverantörer som mer än bara en tillverkare av produkter. För oss är en leverantör en samarbetspartner och en stor del av hela vårt företag. Vi arbetar alltid med långsiktiga samarbeten med såväl återförsäljare som leverantörer. För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda rätt produkter inom varje affärsområde. Nedan visar vi ett urval av de valt att arbeta tillsammans med.
ATLONA

Atlona AV Solutions har sedan starten 2003 varit ledande inom distribution och behandling av signaler och högupplöst material. Huvudkontoret ligger i hjärtat av Silicon Valley i Kalifornien, USA. Man har gjort sig kända världen över för sin höga kvalitet, kreativitet och innovationsförmåga. I sortimentet finns bland annat HDBaseT-Extenders, AVoIP, Distributionsförstärkare, Matrix- och presentationsväxlar. Samtliga produkter omfattas av hela 10 års garanti! 


AMINA Invisible Speakers

Det var Amina som uppfann den osynliga högtalaren som vi känner den idag. I över ett decennium har Amina legat i framkant av utvecklingen av osynliga högtalare och ljudlösningar. I sortimentet finns också ett brett utbud av förstärkare och subbasar. All utveckling och tillverkning sker i Huntingdon, England. 


P5 FUTURE NOW

P5 tillverkar produkter för belysningsstyrning och integration. I sortimentet finns en lång rad smarta dimmers för såväl LED som fram-/bakkant. Alla produkter är anpassade för integration med styrsystem och kan styras via RS-232/RS-485 eller LAN/IP. Samtliga dimmers kan också styras via en smartphone eller tablet (iOS/Android). Färdiga drivers finns bland annat för Neets, Control4 och Crestron.

AMC PRO

AMC PRO grundades år 2000 och är idag en av marknadens största aktörer inom professionellt installationsljud, framför allt med inriktning på talade utrymningslarm och anropssystem. Ett brett sortiment av högtalare, förstärkare, ljudprocessorer och trådlösa mikrofoner finns i produktportföljen. All produktutveckling sker i Kaunas, Litauen. 


MURIDEO

Murideo är tillverkaren vars produkter verkligen är räddaren i nöden och som löser problemen som ibland uppstår i HDMI- & högupplösta system. Deras signalgeneratorer och analyseringsverktyg kan identifiera bland annat problem relaterade till upplösningar, bandbredd, färgdjup, EDID och HDCP kompabilitet. Deras världskända SIX-G kan även användas vid kalibrering av skärmar. 


AVONIC

Avonic tillverkar PTZ-kameror, videokonferenssystem och fiberoptiska kablar. Produkterna byggs med marknadsledande komponenter och mycket hög produktfinish. Kamerasystemen är enkla att integrera tillsammans med styrsystem. Avonic kommer ifrån Holland och har sitt kontor i staden Delfgauw. 


APART AUDIO

Apart Audio har ett stort utbud av högtalare, förstärkare och elektronik till ett överkomligt pris. Vid huvudkontoret i belgiska Antwerpen jobbar ett dedikerad utvecklingsteam av ingenjörer som gör allt för att utveckla produkter som uppfyller marknadens behov, och säkerställer att produkterna lever upp till kundernas förväntningar.
CHRISTIE

Christie är en av världens största tillverkare av ljusstarka projektorer och professionella displayer. Man är också stora inom affärsområdet professionella biografer och teatrar. I sortimentet finns förutom projektorer och displayer även BYOD-/kollaborationsprodukter, LED-skärmar samt ljud- och bildprocessorer. 


NEETS

Neets har genom åren blivit en av Europas mest respekterade tillverkare av styrsystem. En kombination av hög kvalitet, noggrant utvalda komponenter & stilren design lägger idag grunden för dessa system. Man tillverkar också bland annat ljudförstärkare och signalförstärkare av olika slag för alla typer av mötes- & klassrum. All utvecklig sker i Danmark. Att alla produkter är anpassade för den svenska marknaden gör att dessa system inte bara är lätta att använda & programmera utan även att installera.


SUPERIO

Superio är en svensk tillverkare av professionella installationsprodukter. I sortimentet finns ett brett utbud av uttagspaneler för såvälinfällda, utanpåliggande väggmontage samt för Thorsmans kanalsystem. Superio erbjuder också ett stort sortiment av installationskablar av högsta kvalitet. Superio är också kända för sina många kontaktdon och aktiva högtalare.

SEEMAX SCREENS

SeeMax Screens tillverkar projektionsytor som är enkla att installera och integrera med styrsystem. Man erbjuder ett brett sortiment av såväl dukmaterial som monteringslösningar. Man besitter flera patent på området och har gjort sig kända för sina smarta installationslösningar. Under 2016 lanserade man också sitt unika dukmaterial Clear Black som har en otroligt hög kontrast vilket gör det lämpligt för miljöer med mycket ljusinsläpp.

PLATINUM TOOLS

Platinum Tools grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Camarillo, Kalifornien USA. Deras verktyg är kända för sin höga kvalitet och unika funktion. De används världen över av installatörer och tekniker. Deras slogan lyder "We make connections EZ!", det är inte svårt att förstå varför.


TECHFLEX

TechFlex Braided Sleeving Solutions är världens största tillverkare av kabelstrumpa och värmeskydd. Med över 500 produktmodeller och över 50 års erfarenhet har man under åren samlat på sig en lång rad patent. Vi lagerför ett 50-tal olika modeller och färger av kabelstrumpa. All utveckling sker vid huvudkontoret i New Jersey, USA.


MERSIVE

Mersive är en Amerikansk mjukvaruutvecklare med huvudkontor i Denver, Colorado, USA. Produkten Solstice är känd världen över för sin driftsäkerhet och nätverksintegration. Solstice tillåter obegränsat antal användare att samtidigt ansluta trådlöst till en eller flera skärmar/projektorer. Produkten uppmuntrar också till ökad kollaboration och engagerat mötesdeltagande. Solstice avnänds dagligen av tusentals företag och universitet runt om i världen, bland annat: Yale University, Toyota, Samsung och AztraZeneca.

HUMLY

Humly är ett svenskt företag som använder sig av den svenska innovativa tekniken och designen för att optimera arbetsplatser. Deras målsättning är att göra kontoren smartare, och underlätta vardagen på arbetsplatsen samt bidra till att minska störningsmoment på jobbet.


STEM AUDIO

Stem Audio är marknadens smartaste ljudsystem för moderna mötes- och utbildningsrum som är utrustade med mjukvarubaserade videocodecs. Stem Audios smarta högtalar- och mikrofonlösningar ger ett enkelt handhavande samtidigt som det är enkelst att installera. Produkterna i systemet kommunicerar med varandra över nätverket och kalibrerar sig själva. Systemet kan även generera en statusrapport.