ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Vill du bli en del av ett växande företag?

Sedan starten 1984 har vi med vår breda tekniska kompetens och vårt engagemang underlättat arbetet för tusentals människor varje dag med våra lösningar och unika produkter. Vi är ett växande företag som är ständigt beredda på att lägga i en högre växel. Är du vår nästa kollega?

Jobba hos oss

Vi är ett litet men glatt gäng med stort teknikintresse. Lagret är placerat på Hammarö och vi har kontor som är utspridda i Sverige – Hammarö, Norrköping, Stockholm, Borås och Borlänge. Det här gör att vi har stora förutsättningar att nå våra kunder oavsett var de befinner sig i landet.


Lediga tjänster

 • Spontanansökan
  Vi söker ständigt efter nya förmågor som vi utvecklas och har roligt tillsammans med oss på Audiovision. Hittar du ingen tjänst som passar just dig är du varmt välkommen att göra en spontanansökan hos oss. För vem vet, när som helst kanske det är just dig vi behöver.

  Skicka din ansökan till karriar@audiovision.se och märk det med Spontansökan följt med vilken avdelning du helst vill arbeta inom.

  Våra avdelningar:
  – Sälj
  – Support
  – Lager
  – Verkstad/RMA
  – Ekonomi
  – Marknad
 • Supporttekniker


  Supporttekniker med A/V-bakgrund

  Vill du bli en superhjälte med Fighting bad technology på ryggen? Ta chansen och ansök nu!
  Vi söker dig som har erfarenhet av att lösa problem som uppstår på fältet, vill hjälpa kunder och kollegor med systemdesign samt programmering av professionella ljud- och bildlösningar med en positiv inställning och ett glatt leende på läpparna :D


  Om Audiovision

  Audiovision är ett starkt tillväxtföretag som växt med 50% senaste året. Vi är idag 14 anställda och beräknar växa med några till under året. Vi är representerade i Borås, Borlänge, Karlstad, Norrköping och Stockholm. Vi har kontor och lager i Karlstad, kontor och showroom i Norrköping och säljkontor i Stockholm. Ta chansen och bli en del i ett vinnande lag!

  Audiovision är en distributör av A/V-teknik och har återförsäljare över hela landet. Vårt mission ”Fighting bad technology” syftar till att förbättra audiovisuell kommunikation mellan människor i stora och små sammanhang. Skapa bättre ljud- och bildupplevelser, förstärka känslor och förenkla tekniken. Visionen är att bli den mest eftertraktade distributören av professionell A/V. Våra värderingar vilar på långsiktighet, kvalitet, kunskap, service, trygghet och fokus.


  Arbetsuppgifter

  Som supporttekniker blir du en del av vårt lilla supportteam med uppdraget att bekämpa tekniska problem som uppstår på fältet. Du och dina kollegor kommer primärt kämpa på distans men utryckningar på plats kan också förekomma. Tålamod och social kompetens så väl som nyfikenhet för att läsa andra tillverkares manualer är bra egenskaper. Du kan ibland hjälpa kollegor med systemdesign eller tekniska frågor för att tillsammans skapa professionella ljud- och bildlösningar. Du kommer utbilda dig själv löpande för att förmedla vidare både internt och till kunder.

  · Teknisk support på distans
  · Programmeringsstöd & utbildning av DSP och kontrollprocessorer
  · Testning av produkter och programvara
  · Stötta säljavdelningen med teknisk kunskap och systemdesign


  Din profil

  Serviceinriktad
  Problemlösande
  Självgående
  Flexibel
  Prestigelös


  Kompetenskrav

  Goda kunskaper i svenska och engelska
  Branscherfarenhet


  Meriterande

  Utbildningar inom ljud och akustik. Tidigare erfarenhet av support och programmering av ljud- och kontrollprocessorer.
  Programmeringsspråk som LUA och Java Script.
  Nätverkskunskap.


  Övrig information

  Startdatum: Omgående
  Placeringsort: Remote/Valfritt (Gärna Norrköping, Stockholm, Göteborg eller Malmö)
  Omfattning: Heltid, mån-torsdag 8-17, fredag 8-16


  Ansökan

  Skicka in din ansökan till karriar@audiovision.se