ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Kommande webinars

Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare? Här hjälper vi dig att hålla koll på uppkommande webinars från våra leverantörer. Kan du inte på det datumet? Du kan vara lugn. De flesta erbjuder en länk till utbildningen efteråt till de som har anmält sig. Du kan läsa mer om vad de erbjuder under anmälan vid varje webinar.


Atlona


Inga webinar för tillfället.

Avonic

Inga webinar för tillfället.


Humly

Inga webinar för tillfället.

Mersive

29 september – Hybridarbetsplatser inom skolvärlden

Under de senaste månaderna har klassrummen omkonfigurerats för att underlätta hybrid- och flex-lärandet. Idag byggs specialbyggda klassrum långsiktighet med teknik för att säkerställa bästa upplevelsen och studentresultatet, via campus och distans. Den här webinarier är en slags panel där Mersive tillsammans med andra diskuterar denna trend.

Anmäl dig här

29 september – Moderna arbetsplatser

Hur ska vi tänka angående våra arbetsytor? Ska de formas utifrån fasta ändamål som videokonferenser och presentationer? Detta kan ha fungerat tidigare, men i och med hybridarbetsplatserna är det svårare att förutsäga användarnas behov. Istället borde rummen anpassas för vad användaren behöver i stunden. Allt om detta kommer Mersive diskutera i ett webinar nästa vecka. Vad gäller för den nya moderna arbetsplatsen?

Anmäl dig här


QSC


19 oktober, 3 november och 1 december – Q-SYS Architect for Cinema EMEA

Du lär dig allt du behöver för att specificera din nästa Q-SYS Cinema-installation, från en enda skärm till mulitplex, och anpassar Q-SYS-plattformen till konferenser, din lobby eller restaurang genom hela komplexet utan programmering eller idrifttagnignskunskaper krävs.


26 oktober – Designing Certified Microsoft Teams Rooms with Q-SYS

Du lär dig hur du utökar dina Teams Rooms-installationer till komplexa utrymmen med hjälp av Q-SYS-ekosystemet för ljud, video och kontroll. QSC kommer att täcka alla viktiga principer för att skapa ett integrerat system, använda de senaste Q-SYS-innovationerna för att möjliggöra anpassade användarkontroller och en enkel idrifttagnings- och hanteringsprocess. QSC kommer att visa dig hur du går från projektomfånget för att skapa en sömlös design.

Anmäl dig här


27 september och 18 oktober – Q-SYS Architect

En läroplan som är inriktad före försäljning som ger dig en överblick på systemnivå av Q-SYS-ekosystemet. Du kommer att lära dig allt du behöver för att ange din nästa Q-SYS-installation, utan programmering eller idrifttagningskunskap.