ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Kommande webinars

Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare? Här hjälper vi dig att hålla koll på uppkommande webinars från våra leverantörer. Kan du inte på det datumet? Du kan vara lugn. De flesta erbjuder en länk till utbildningen efteråt till de som har anmält sig. Du kan läsa mer om vad de erbjuder under anmälan vid varje webinar.


QSC

Designa certifierade Microsoft Teams Rooms med Q-SYS

Webinariet är designat för konsulter, slutanvändare, ingenjörer och de som designar Microsoft Teams Rooms-miljöer. Du kommer lära dig hur du utökar dina Teams Rooms-installationer till komplexa utrymmen med hjälp av Q-SYS ekosystem för AV&C. De kommer täcka alla nyckelaspekter för att skapa ett integrerat system, använda de senaste Q-SYS-innovationerna för att möjliggöra anpassade användarkontroller och en enkel idrifttagning och hanteringsprocess.


Q-SYS Architect 

Den här kursen ger dig en överblick över Q-SYS ekosystem på systemnivå. Du kommer att lära dig allt du behöver för att specificera din nästa Q-SYS-installation, utan någon kunskap om programmering eller driftsättning. 


Q-SYS Architect for Cinema

Du lär dig allt du behöver för att specificera din nästa Q-SYS Cinema-installation, från en enda skärm till mulitplex, och anpassar Q-SYS-plattformen till konferenser, din lobby eller restaurang genom hela komplexet utan krav på kunskap om programmering eller driftsättning. 


Mersive

3 sätt att använda Digital Signage i Solstice-rum

Digital Signage är det perfekta sättet att hålla mötesdeltagare, kunder, studenter och anställda engagerade och informerade. Följ med Mersive när de utforksar hur Digital Signage fungerar och visar hur Mersive Solstice-plattformen gör att du kan skapa en övertygande digital skyltningsuppelvelse med bara några klick!


Atlona


Inga webinar för tillfället.

Avonic

Inga webinar för tillfället.


Humly

Inga webinar för tillfället.