ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Kommande webinars

Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare? Här hjälper vi dig att hålla koll på uppkommande webinars från våra leverantörer. Kan du inte på det datumet? Du kan vara lugn. De flesta erbjuder en länk till utbildningen efteråt till de som har anmält sig. Du kan läsa mer om vad de erbjuder under anmälan vid varje webinar.

Atlona


10 december – Advanced Driver Creation for Velocity

Torsdag den 10 december bjuder Atlona in till ett avancerat webinar där vi kommer titta på Velocity. 

Anmäl dig här!

Tidigare webinar

Användarupplevelse av mötesrum 

Den 19 november hade Atlona ett webinar om användarupplevelsen i ett mötesrum med AV-teknik. Där de bland annt tittade på vad som händer när man kommer in i ett rum, hur kontrollerar du utrustningen och är rummet beröringsfritt?

Se webinariet i efterhand här

Avonic

24 november – Trådlöst samarbete med Avonic och Mersive! (FRAMFLYTTAT, NYTT DATUM KOMMER)

Tisdag den 24 november kommer Avonic ha ett webinar där de tillkännager ett nytt partnerskap med Mersive Technologies. Som är även ett varumärke som vi på Audiovision har! Avonics CM22- och CM40-kameror är en idealisk följeslagare till Mersives Solstice trådlösa samarbetslösning. Under detta seminarium kommer det att diskuteras integrationer av båda produkterna och Mersive kommer själva vara på plats för en presentation.

Anmäl dig här!

8 december – Presentation av den nya PTZ-kameran CM70-NDI

Tisdag den 8 december har Avonic ett webinar för att presentera deras nya CM70-NDI PTZ-kamera. NDI har blivit mer och mer populärt i och med att det blivit fler webinars och liveproduktioner har byggts med hjälp av IP-installationer. Inom PROAV kan vi se en ökad efterfrågan på förenklad IP-anslutning. Under detta webinar kommer bland annat att diskuteras om hur NDI hjälper dig att uppnå en enkel konfiguration och installation. Samtidigt hur den stöder övergången till en fullständig IP-infrastruktur genom att optimera svarstiden mellan kameran och tredje part enheter som exempelvis videomixers.

Anmäl dig här!


Tidigare webinar


Kommande funktioner till CM70/40 och Rec200

Den 10 november höll Avonic ett webinar för ett par kommande funktioner till deras PTZ-kameror i serien CM40 och CM70. De visade även några spännande nya funktioner för REC200. 

Se webinaret i efterhand här

Mersive

3 december – 2020: En tillbakablick

Den 3 december kommer Rob Balgley, VD, och Christopher Jaynes, grundare och CTO, att se tillbaka på 2020, var de är nu och vart de är på väg 2021. Vad är de viktigaste milstolparna som definierade 2020 för Mersive? Vilka stora beslut och förändringar togs på grund av pandemin?

Anmäl dig här!

15 december – Arbetsplatsanalys med Solstice Cloud

När företag börjar gå tillbaka till kontoret är analysen på arbetsplatsen en avgörande komponent som ger inblick i utvecklingen. Solstice Cloud inkluderar arbetsplatsanalys, vilket för det möjligt för organisationer att bättre förstå användningen och samarbetet inom Solstice-aktiverade utrymmen. Mike Tolliver, chef för produktupplevelse hos Mersive, berättar om hur Solstice Cloud kan stödja personalen, optimera mötes- och inlärningsutrymmen och påverka framtida budgetbeslut.

Anmäl dig här!


Tidigare webinar

Uppdatering i Solstice 5.1

Den 11 november hade ett Mersive ett webinar där de gick igenom vad som var nytt i Solstice Conference 5.1. och de andra viktiga förbättringar med den senaste uppdateringen.

Se webinaret i efterhand här

Humly


1 december – Audiovision + Humly: Lär känna Humly

Tisdag den 1 december kommer Audiovision och Humly ha ett webinar tillsammans där vi går igenom Humlys produkter.

Anmäl dig här!

AVPro Edge


18 december – En sammanfattning av 2020

Den 18 december håller AVPro Edge en sammanfattning av 2020 med Matt Murray och Jason Dustal. De kommer också svara på frågor från dig. Du kan mejla in frågor till marketing@avproglobal.com med "Year End" i ämnesraden.

Anmäl dig här!