ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Kommande webinars

Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare? Här hjälper vi dig att hålla koll på uppkommande webinars från våra leverantörer. Kan du inte på det datumet? Du kan vara lugn. De flesta erbjuder en länk till utbildningen efteråt till de som har anmält sig. Du kan läsa mer om vad de erbjuder under anmälan vid varje webinar.

Atlona

18 mars – Upplev den nya Velocity Custom Inteface Builder

Torsdag den 18 mars har Atlona ett webinarium där du kan skapa snabbt ditt egna anpassade gränssnitt. Tillsammans med dem kommer du få en första titt på den nya Velocity Custom Builder Tool där du kan skapa grafiska element och lägga till anpassade funktionalitetet.

Anmäl dig här

Mersive

25 februari – An Ideal Collaboration Solution for the Hybrid Workplace

Mersive CTO och grundare Christopher Jaynes, doktor och Yamaha UC Field Sales Engineer, Jason Pavao, har ett webinar för att lära dig hur Mersive-Yamaha-rumslösningen flexibelt stöder hybridplatsen och skapar en bättre konferens- och samarbetsupplevelse mellan deltagare på plats och avlägsna.

Anmäl dig här!

Neets

1 mars – Neets lösningar i videokonferenser

Ta en närmare titt på hur Solvo by Neets, Collabo 2.0, Neets knappsatser och pekskärmar skapar professionella och sömlösa AV-upplevelser från små och medelstora till stora konferensrum. Och Neets undersöker hur Solvo fungerar med Cisco, Poly Studio och mycket mer.

Anmäl dig här!

9 mars – GUI: Gör ett bra användargränssnitt med Neets Bolzano-tema

Vad gör ett bra användargränssnitt? I den här sessionen dyker Neets in ​​i hur du skapar anpassade användargränssnitt med Bolzano GUI-mallar. Lär dig hur du lägger till ett professionellt, märkesmässigt och modernt utseende i dina touchkontrollgränssnitt.

Anmäl dig här!

24 mars – Enkelheten hos Neets Project Designer: En introduktion

Att komma igång med Neets Project Designer, den intuitiva dra-och-släpp-programvaran för att konfigurera Neets Control Systems, Switch reläer och förstärkare, är enkelt. Lär dig varför intuitiv konfiguration spelar roll och få inblick i unika funktioner som att lägga till funktioner, utöka eller konfigurera lösningar.

Anmäl dig här!

6 april – Enhetsredigerare

I den här kursen får du djupgående kunskaper om hur du utvecklar dina egna enhetsdrivrutiner med Neets Device Editor, så tredjepartsprodukter och varumärken är kompatibla och enkelt integrerade i din lösning.

Anmäl dig här!