ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Seminariedag med Atlona 26:e sept

Dagen till ära har vi Sverige-premiär för marknadens smartaste styrsystem VeloCity som är helt molnbaserat. Vi visar också för första gången upp en uppdaterad version av succéprodukten OmniStream. Världens enda AV-över-IP lösning med stöd för 4K/60hz 4:4:4 HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos och redundans över ett standard 1Gbps nätverk.

Dessa två produktserier är designade och utvecklade för att verka i symbios med varandra och bildar en unik helt IP-baserad AV-lösning. Vi vågar lova att Ni aldrig sett någon lika skalbar och innovativ produkt tidigare. Marknadens bästa AV-över-IP produkt tillsammans med det unika styrsystemet VeloCity ger er stora konkurrensfördelar och inkomstmöjligheter!

Utöver Sverigepremiären av VeloCity och nya OmniStream visar vi också upp flertalet höstnyheter så som helt nya matrixväxlar i Opus-serien, nya extenders i Omega-familjen samt nya Juno-växlar.

Seminariedagen är helt kostnadsfri för Dig som återförsäljare. Ta chansen att se och lära Dig mer om framtidens tekniska lösningar, det är också ett ypperligt tillfälle att träffa branschkollegor. Vi har delat in dagen i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp.

Datum: Onsdag 26:e September
Plats: Scandic Kungens Kurva, Stockholm
Tid (Grupp 1): 09.00 - 12.00
Tid (Grupp 2): 13.00 - 16.00

Anmäl er till info@audiovision.se (senast 21:e September)