ÅF-Inloggning ÅF-Ansökan
Vi välkomnar Stem Audio!

En av våra nyaste leverantörer är Stem Audio var syfte är att förbättra mötesmiljön och dess upplevelse. Med en ny produktserie som är skapad att lösa flera problem som att designa, installera, konfigurera och inte minst att använda ett mötesrum. Produkterna är anpassade för att alla typer av mötes- och utbildningslokaler som är avsedd för videomöten och kan användas var och en för sig eller tillsammans i ett större system. Oavsett antalet så ansluts de alltid lika enkelt via en enda USB-kabel.

”Videokonferenser är den snabbaste växande delen av vår verksamhet. Med Stem Audios innovativa system av produkter kan våra kunder få enastående prestanda med minimal installation och konfiguration.” – Marcus Persson, VD på Audiovision

OM STEM AUDIO

Stem Audio är dedikerade till att hjälpa företag att få tillbaka den personliga prägeln av verklig kommunikation genom att förbättra hela mötesupplevelsen. Deras enkla lösningar tar upp problem som användare, IT-proffs, AV-intregratörer möter varje dag. De strävar efter att göra processen för ny teknikanvändning enkel och rolig för alla.



URVAL AV PRODUKTER FRÅN STEM AUDIO

Table: Bordsmikrofon/högtalare med nio stycken inbyggda mikrofoner
Ceiling: Takmikrofon med 100 stycken inbyggda mikrofoner
Wall: Soundbar med 15 stycken inbyggda mikrofoner 

Läs mer om alla produkter från Stem Audio här!